ginfoka 2009.12.02. 20:26

SzokásosNap

Adjon az Isten!

Hát az elmult napok ugyanugy teltek, megigértem vmit Gabkának ozt végülis ennyi..
Aztán jött a mai nap hát nemsemmi nap... Az első 5 óra simán eltelt aztán jött az Osztályfönöki... Elengedtek minket infosokat mert angolosok angoloztak, egyből Andrásékkal a rizibe vezetett az utunk, csocsoztunk egy jót majd mentünk vissza tesire amint Röplabdáztunk ^^... Azt Balázsékkal elindultunk haza azt olyanokat röhögtünk, hogy már sirtunk :)... Aztán haza, és onnan orvos... az orvos kitalálta hogy így H1N1 oltás meg ugy mondom neki, hogy ez az oltás egy nagy fos mire ő: te ugy gondolod hogy az oltás mögött baloldal van? Ekkor elég nagyot néztem mire elkezdtünk politizálni és mondta hogy igy ismeri az ANTSZ-t meg úgy. (mondom magamban, hogy ennek miköze van a H1N1 vakcina beadáshoz, esetleg vmi szihés felmérést végez, hogy mennyire vagyok befolyásolható?)
Aztán elmagyaráztam, hogy én nem leszek a sok "hülyeséggel beoltott" Magyar ember között... Aztán haza ismét majd MSN, apámék megprobálnak rábeszélni, hogy ne legyen NagyMagyar, de ez nemdivat basszameg ez egy ÉRZÉS...

Na Szebb Jővőt minden blog olvasómnak és köszönöm, hogy megtiszteltek a blog olvasással...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ginfogabi.blog.hu/api/trackback/id/tr751569642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása